PHINISI VIDI

(10 customer reviews)

Rp30.000.000

PROGRAM

Private Charter Rate

REMARKS

Leisure
(1 Day Tour/Excursion)
Labuan Bajo – Padar - Komodo – Pink Beach – Labuan Bajo

IDR 30.000.000

Max 30 Persons
1x Meals, 1x Snack


Leisure Liveaboard
(2 Days / 1 Night)
Day 1 : Labuan Bajo – Kelor – Rinca – Kalong
Day 2 : Padar – Pink  Beach – Manta – Labuan Bajo

IDR 37.500.000

Max 20 Persons


Leisure Liveaboard
(3 Days / 2 Nights)
Day 1 : Labuan Bajo – Kanawa - Kelor - Menjerite - Kalong
Day 2 : Padar – Long Beach - Pink Beach - Komodo
Day 3 : Taka Makassar - Manta Point – Labuan Bajo

IDR 50.000.000

Max 20 Persons


Leisure Liveaboard
(4 Days / 3 Nights)
Day 1 : Labuan Bajo – Kelor - Menjerite - Rinca - Kalong Rinca
Day 2 : Padar island - Komodo Island - Pink Beach
Day 3 : Taka Makassar - Manta Point - Siaba Island
Day 4 : Kanawa Island - Labuan Bajo

IDR 65.000.000

Max 20 Persons


Fasilitas:

- Kapal Phinisi Vidi Liveaboard
- 7 Cabin AC
- Kapasitas 2-2-2-2-2-3-4-5 Orang
- 6 Sharing Toilet
- Dinghy 7M 40hp Yamaha Engine
- Fresh Water
- Air Mineral
- Kopi dan teh sepuasnya
- Makan 1x (One day Trip), Makan 5x (2 Day Trip), Makan 7x (3 Day Trip), Makan 10x (4 Day Trip)
- Life Jacket
- Snorkeling Set
- 24 Hours Electricity
Tidak Termasuk:

- Entrance Fee (IDR 150.000 per orang)
- Transfer bandara
- Tour Guide (IDR 750.000 per hari)

 

Description

Description

RENTAL PHINISI BAJO

rental phinisi bajo, sewa kapal phinisi flores, open trip phinisi, phinisi boat labuan bajo, phinisi boat charter komodo, sailing komodo luxury 2021

rental phinisi bajo, sewa kapal phinisi flores, open trip phinisi, phinisi boat labuan bajo, phinisi boat charter komodo, sailing komodo luxury 2021

Kami menyediakan jasa sewa berbagai jenis kapal dari mulai yang paling murah sampai dengan yang paling mahal. Harga dijamin paling termurah dibandingkan dengan lapak lainnya. (Bisa diadu :p)

Lalu, memangnya apa sih yang bikin kapal phinisi beda dengan kapal premium biasa?

– Ukuran

Yang pertama adalah dari segi ukuran. Ukuran kapal phinisi lebih besar dari kapal premium,  dengan perbandingan: Kapal phinisi panjangnya mencapai 27 meter, sementara kapal premium/medium panjangnya hanya 14 meter. Keuntungannya adalah penumpang mempunyai area aktivitas yang lebih luas. Seperti yang bisa dilihat pada gambar di bawah ini.

rental phinisi bajo, sewa kapal phinisi flores, open trip phinisi, phinisi boat labuan bajo, phinisi boat charter komodo, sailing komodo luxury 2021

– Kamar

Lalu yang kedua adalah dari segi kamar/cabin. Kapal premium memiliki kamar kapasitas 2 orang paling cuma 1 atau 2, sisanya kamar dengan kasur susun/bunk bed. Sementara di kapal phinisi, kamu bisa mendapatkan kamar private (kapasitas 2 orang) dengan jumlah yang banyak (5-7 kamar). Bisa dilihat pada gambar di bawah ini.

rental phinisi bajo, sewa kapal phinisi flores, open trip phinisi, phinisi boat labuan bajo, phinisi boat charter komodo, sailing komodo luxury 2021

rental phinisi bajo, sewa kapal phinisi flores, open trip phinisi, phinisi boat labuan bajo, phinisi boat charter komodo, sailing komodo luxury 2021

– Foto Latar

Yang ketiga adalah foto latar yang jauh lebih fotogenic. Kamu sudah tahu belum kalau kapal phinisi merupakan kapal legendarsi warisan nusantara yang gaungnya sampai ke berbagai belahan dunia. Nah, kapal phinisi yang kami sewakan juga tidak mengubah bentuk asli dari Phinisi itu sendiri. Kapal phinisi yang ada hanya memodifikasi ruang di dalam kapal sehingga bisa digunakan untuk wisata. Sementara kapal premium bentuknya tidak seikonik kapal phinisi jadi ya tinggal kamu pilih aja mau punya latar foto yang bagaimana.

Gak kebayang? Lihat foto di bawah ini yuk!

rental phinisi bajo, sewa kapal phinisi flores, open trip phinisi, phinisi boat labuan bajo, phinisi boat charter komodo, sailing komodo luxury 2021

– Makanan

Lalu yang terakhir adalah dari segi makanan. Untuk kapal Phinisi, makanan yang disajikan menunya lebih bervariasi dan disertai dengan penyajian (plating) yang ciamik. Pokoknya gak kalah deh dengan hotel bintang lima. Liat gambar di bawah ini yuk!

rental phinisi bajo, sewa kapal phinisi flores, open trip phinisi, phinisi boat labuan bajo, phinisi boat charter komodo, sailing komodo luxury 2021


Berikut ini adalah jenis-jenis kapal yang melayani rental boat komodo dan sekitarnya.

  1. Kapal Open Deck
  2. Kapal Medium Cabin Fan
  3. Kapal Medium Cabin AC
  4. Speedboat
  5. Kapal Semi Phinisi
  6. Kapal Phinisi
  7. Yacht

Apabila dana yang kamu punya terbatas namun tetap ingin menikmati keindahan alam di Taman Nasional Komodo, maka Kapal Open Deck atau Kapal Medium Cabin Fan bisa menjadi pilihan.

KLIK DI SINI UNTUK IKUT OPEN TRIP PHINISI 3D2N PASTI BERANGKAT SETIAP MINGGU!

Reviews (10)

10 reviews for PHINISI VIDI

  1. csnwn

    This trip is highly recommended. I took a 3-day private trip with other 5 girls in July 2016. It was simply a splendid experience.The trip was affordable with complete facilities. The cabins were clean and air-conditioned, so we slept comfortably. If you have seasickness, you might request to stay at komodo village home-stay instead. In 3 days we visited around 7 places and got to see komodo dragons, manta ray, bats, jellyfish, and many more. The crew and guides were nice and helpful. Everything was fun and beautiful. We would love to come back.

  2. Rossa

    We went on 4days 3nights, traveled with my 2 boys , 10 and 11 years old, and my parents, 70 and 69 years old. Each of us enjoyed the trip beyond we thought we would. The kids fished and snorkeled. My husband dove. I would say sitting down, enjoying the view was very relaxing moment for me. Thank u Indahnesia , especially our guide Ruby and Jun, for the excellent trip, top of the range hospitality , maximum fun, most of all Superb Crew. Highly recommended.

  3. Arina P

    A 3D/2N liveaboard that I will never forget! Visiting the Komodo Islands has long been a dream of mine. When I found this amazing opportunity, I did not hesitate. Very nice boat, outstanding crew, delicious Indonesian cuisine, and breathtaking views. Sitting on the top deck taking in the scenery, climbing mountain tops for amazing views, standing feet away from Komodo dragons, or snorkeling with giant manta rays… I don’t know what was my favorite part, but I had a blast!!!! Thank you Indahnesia Tour!

  4. Jack Lim

    I was on a solo trip with this company. The other guests and I were well taking care. Gotten the opportunity to learn snorkeling and trek up two hills with the help of the crews. Food are well prepare and delicious. The boat that stay was very clean, safe and well maintained. And most of all, visited all the tourist sites as per itinerary and really love it. Thumb up to the friendly team!

  5. Clara Yoshepine Manurung

    Sangat berkesan saat berlibur di Labuan Bajo. Kapalnya asik, seru, makanannya juga enak-enak.

    Dan yang paling berkesan sat melihat komodo, suatu keajaiban dunia dan banyak dikunjungi turis-turis juga 🙂

    Terimakasih bajorental!

    • bajorental

      Terimakasih kak Clara! ditunggu kedatangannya lagi ya 🙂

  6. Annisa – Jakarta

    Teruntuk indahnesia, guide, photographer, chef, dan semua crew vidi boat 27-29 juli 2018, saya mengucapkan terimakasih banyak untuk pengalaman luar biasa yang melebihi ekspektasi.

    Tripnya fun, makanannya enak, photonya bagus bagus dan kapalnua bagus banget (100 untuk kebersihannya). Terimakasih sudah mempromosikan trip ini dengan baik sehingga saya dapat dipertemukan dengan peserta yang backgroundnya beragam. Tripnya unforgettable banget buat aku. See you on next trip!

    Annisa – Jakarta

  7. Astrid

    Thank you, Bajo Rental!

    Went here, alone, my 1st solo trip ever. With 2 main purposes: Seeking beach to tan & cure a broken heart.

    Turns out i have gained more than i was expecting, one of the best experience ever! Lots of love!

    Astrid

  8. Lindsey

    Wonderful trip, thanks for the great tour!

    Lindsey

  9. Syaprova

    Boat was very clean, crew very attentive food good. We get breakfast, snack, lunch, snack again, and dinner. Very excellent!

    Highly recommended to come and stay with these guys.

    Syaprova

  10. Peter Claerhout

    Beautiful experience on a beautiful boat on an extremely beautiful spot. Thanks for showing us the Manta Ray, the dragons, Padar, Pink Beach, The Milky Way, The Banana Beach.

    Food was great, our guide Akbar was great, the rest of staff was great. This was a trip we’ll never forget. Thank you.

    What a nice guide did we have. He know the area really well and loves it! We recommend this trip on this nice pleasant boat for all tourist that like the sea.

    Peter Claerhout Family

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *